Politik, Samhällsfrågor, Övriga Ämnen 2020, donald trump, döda, ekonomisk kris, massarbetslöshet, pandemi, ragnarök, semester, svenskt pass

Även resten av 2020 blir pest och pina

 
År 2020 kommer att gå tll historien som ett mörkt år i mänsklighetens historia. Året som skulle bli det bästa för de flesta har gömt obehagliga överraskningar och fler är på väg. Här är mina prediktelser.
 
Pandemin tar minst en halv miljon
Ingen har missat det. Många har sjuknat och hundratusentals har dött. En andra våg är på väg, särskilt i länder som haft lockdown coh nu öppnar upp. Något vaccin är inte i sikte och inte har vi hittat någon läkemede mot skiten heller. Innan året är slut har minst en halv miljon, troligtvis många fler mist livet världen över. Det är väl den största tragedin 2020 hade med sig.
 
Svenskt pass blir ingenting värt
Under resten av året kommer många länder däribland t.o.m våra grannländer tydligt visa, att svenska turister inte är önskade. Svenskt pass blir dasspapper och tappar sitt värde kopiöst. Ingen vill ha med oss att göra pga vår höga coronanivå i samhället. Detta gör att de flesta semestrar inom Sverige och de som åker utomlands låtsas komma från andra länder.
 
Trump blir omvald
Den geriatriska babyn på andra sidan pölen kommer troligtvis vinna presidentvalet i USA och sitta en mandatperiod till. Det innebär mycket underhållning, men för mig hade det räckt gott med dessa fyra år han redan har suttit. Komikern har slut på skämt och det är inte roligt längre.
 
Ekonomiska krisen börjar märkas
Vi kommer att inleda en ekonomisk depression. Det börjar märkas i folks vardagsliv redan under året. Allting blir dyrare och sossarna höjer skatterna ytterligre. Efter deras största kupp hittills i år, plastkasseskatten, som blev en formidabel succé kommer fler fyndiga skatter introduceras.
 
Massarbetslösheten härjar
10-15 procent av svenskarna blir arbetslösa innan året är slut. A-kassan som sossarna har precis höjt kommer att sänkas till tidigare nivå. Det kommer sossarna kalla ett enormt bakslag. Kanske trillar poletten ner hos vissa av dem, att även andras pengar kan ta slut.
 
Ännu mer flyktingar kommer att strömma in
Sverige kommer inte att ändra sina migrationslagar och den jämna strömmen av asylsökande kommer att fortsätta. Detta belastar den redan ansträngda ekonomin. Men Milljöpartiet har sett till att inga lagar eller regler har stramats åt. Refugees welcome!
 
Ragnaröken kommer
Ni är nu varnade. Det värsta är framför oss. Förbered er. Men glöm inte att vara glada och tacksamma att ni lever i just Sverige och att ni har ju trots allt hålsan i behåll. Eller hur var det nu med det?