Inrikespolitik, Kriminalpolitik, Migration & Integration, Politik, Religion & Livsåskådning Feministisk regering, Regeringen, is-kvinnor, islamism, krigsbrott, polis

Historian upprepar sig när IS-kvinnorna släppts fria

 
Tiotals terrorister rör sig fritt i samhället just nu. IS-kvinnor som krigat, dödat, sett till eller accepterat att deras barn dött i strid för IS har släppt fria efter ett kort förhör på Arlanda. Det upprör majoriteten av folket och väcker många frågor.
 
Om vi levde efterkrigstiden och några nazister fraktades från fångläger till Sverige, skulle det samma skett då? Självklart inte, säger du. Sanningen är dock annan. Exakt samma sak hände när svenska SS-män kom till Sverige efter andra världsklriget. De hade krigat för det ariska Tyskland. De erkände sitt samröre med SS och folket i sin enfald har gått och trott att de fick som minst fängelse som påföljd i Sverige. Men det som skedde var, att ett kort förhör fördes med de misstänkta och det enda som tycktes ha betydelse var om dessa svenskar hade haft trohet till Sveriges rike. Om svaret var ja släpptes de fria.
 
Historian alltså upprepar sig. Dessa terrorister som nu frivilligt åkt ner till Syrien och deltagit en av världens största massmord kommer troligen inte ens märka av att de gjort något fel. De får en bostad och bidragen ordnade och får leva ett normalt liv - de flesta av dem på bekostnad av våra skattepengar.
 
Det är tandlöst och totalt oacceptabelt. Båda gångerna har Socialdemokraterna suttit i makten och ansvarat för krigsförbrytarnas behandling. För mig visar det på brist på moral och en total politisk vilja och avsaknad av förståelse för vad som är rätt och fel.
 
Dessutom, vi har några manliga IS-terrorister som återvänt till Sverige. Dessa är dömda och sitter i fängelse just nu. Nu handlar det om kvinnor. De går fria på gator och torg. Var är jämställdheten nu? Eller tycker vi som stat att kvinnor inte riktigt har egen hjärna och har således ingen skuld i deras handlingar eller att kvinnor är svagare och lättare att hjärntvätta?
 
Den feministiska regeringen verkar helt plötsligt inte så feministisk. Dubbla budskap och dubbelmoral har alltid präglat socialdemokratin, men det är ju höjden av det när det gäller individer som potentiellt kan skada vårt land och våra invånare.
 
Att särbehandla dessa terrorister är farligt för oss alla. De kan ha kontakt med varandra och troligen fortsätter på samma bana även här. När nästa terroristattentat i Sverige sker är bara en tidsfråga. Hur kan regeringen utsätta en hel nation för detta?
 
Dessa personer förtjänar en rättgång och måste underkasta sig de straff som tilldelas dem. Deltagare i massmord ska inte få röra sig fritt på våra gator och torg. Att skydda samhället är rättsväsendets främsta ansvar. Det är rättsväsendet nu förhindrad att göra tack vare regeringen. Det sker nu igen - precis som efter andra världskriget. Och det tycker folk tydligen är helt okej. De flesta röstar ju på partiet i makten.