Allmännt, Extremism, Samhällsfrågor NMR, Terrorism, nazism, vapen

NMR är inte ett parti - Det är en terrororganisation

 
Den nazistiska organisationen Nordiska motståndsrörelsen (NMR) tillverkar systematiskt illegala dödliga vapen. Det framgår av en hemligstämplad rapport från Säkerhetspolisen där fyra exempel ges på NMR-medlemmar som byggt så kallade rörvapen - ett fall i Stockholm, ett i Göteborg och två i Sundsvall.
 

Denna rörelse som öppet deklarerar, att vissa människor är högre ställda än andra och har Adolf Hitler som sin största förebild har nu alltså tagit ett steg till i sin plan att på ett våldsbejakande sätt överta makten i Norden för att uträtta en renrasik nordisk stat. Skrattretande, tycker vissa. Fullständigt oacceptabelt, tycker jag. Det här måste tas på fullt allvar.

 

NMR är kända för sina terrorattentat mot exempelvis journalister och asylboenden. Nu när vi dessutom vet, att vapentillverkning ingår i vardagssysslorna bland dess medlemmar är inte slutsatsen om att det handlar om en terrororganisation ingenting annat än kall fakta. NMR är terrorister.

 

Vi accepterar inte terrorism i vårt samhälle. Vi bekämpar det både nationellt och internationellt. Det är inte längre aktuellt att kalla NMR för ett nazistiskt parti. Att de gärna vill utge sig vara politiker är endast en förklädnad för terrorismen som de egentligen sysslar med.

 

Att vara aktiv i en terrororganisation eller stödja en är en brottslig handling i Sverige, som kan ge fängelse i straffskalan. Politiker, det är dags att klassificera NMR som en terrororganisation och således göra aktivismen inom den olaglig. Att bara bevaka och förvissa sig om organisationens aktiviteter måste vara över nu.

 

Det är dags för aktion - aktion för fred, demokrati och trygghet för alla i detta land. Acceptera inte terrorism - förbjud terrororganisationer som NMR.